Contactlenzen bij Tuijn Optiek


Bij Tuijn Optiek streven we naar perfectie bij alles wat wij doen. Niet alleen de juiste kijk- of contactlensoplossing voor uw lifestyle maar ook de beste oogzorg.


Onze visie

Ons aanbod in contactlenzen is zeer ruim, we werken uitsluitend met de beste contactlensleveranciers zoals Alcon, Coopervision en nachtlenzen van ProCornea. Het assortiment lenzen gaat verder dan alleen maandlenzen, heeft u al eens gedacht aan nachtlenzen, vormstabiele lenzen of multifocale lenzen. De mogelijkheden zijn zeer divers en voor ieder is er een passend product te vinden. Ons gediplomeerde team van contactlensspecialisten en optometristen staat voor u klaar om u daarin te adviseren.     


De beste oplossing voor u

De wereld verandert razendsnel, ook producten zoals brillenglazen en contactlenzen zijn via diverse kanalen te verkrijgen. Met het nieuwe contactlensprogramma bieden we u de best denkbare oogzorg en verkrijgt u alle producten tegen zeer concurrerende prijzen. Bij aanschaf van lenzen kiest u nu voor een oogzorgabonnement. De oogzorg kunt u los aanschaffen of komt u liefst meerdere keren per jaar uw laten controleren? Lees dan meer over onze oogzorgabonnementen. Onze contactlens specialisten en optometristen kunnen u precies vertellen welke voordelen ons systeem voor u heeft. 

Wilt u meer lezen over de inhoud van de verschillende oogzorgabonnementen en de extra's klik dan hier.Zorgeloos lensdragen

Wij bieden de oplossing voor zorgeloos lensdragen. Met een automatische incasso geeft u akkoord dat wij de oogzorg-, contactlenzen- en vloeistofkosten maandelijkse kunnen afschrijven van uw rekening. Zo heeft u geen zorgen of omkijken naar de kosten betreffende uw oogzorg en producten en een snelle afhandeling in de winkel. De producten hoeft u dan alleen nog maar even op te komen halen in één van onze winkel. Dan blijft u tevens op de hoogte van ons nieuwste collecties zonnebrillen en monturen.

Wilt u nog meer gebruiksgemak?
Download dan onze app in uw appstore. Met de Tuijn Optiek app blijft u niet alleen op de hoogte van onze laatste nieuws en acties maar kunt u ook een timer voor lensvervanging activeren en een afspraak maken!

Android gebruikers; download de app in de Google play store
i-Phone gebruikers; download de app in de Apple store   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: