Enkelvoudige glazen

We bieden u van de glasleverancier Essilor meerdere enkelvoudige glazen aan. 

EYEZEN 
Enkelvoudige brillenglazen: scherp zicht op alle kijkafstanden zonder enige inspanning en met het meeste contrast. 

VOORDELEN:

 • MINDER VISUELE VERMOEIDHEID
  Voor een ontspannen zicht, de hele dag.
 • ZEER SCHERP ZICHT
  Elke detail is zichtbaar met heldere kleuren
 • BESCHERMING TEGEN UV- EN BLAUWVIOLET LICHT
  Geïntegreerde bescherming tegen schadelijk UV- en blauwviolet licht
Computers, smartwatches en telefoons. Onze ogen hebben brillenglazen nodig die onze digitale levensstijl meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd is zwaar voor uw ogen en kan digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Met Eyezen brillenglazen op sterkte heeft u scherper zicht dan met standaard enkelvoudige brillenglazen en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen - voor uw dagelijkse bril. 
Eyezen brillenglazen - een compleet assortiment enkelvoudige brillenglazen passend in uw digitale levensstijl.

VERMINDERT EN VOORKOMT DIGITALE VERMOEIDHEID

Denkt u eens aan de manier waarop u uw telefoon, laptop of tablet gebruikt. Dit is vaak op korte afstand, gedurende een langere periode en vaak in een onnatuurlijke houding. De enkelvoudige Eyezen brillenglazen zijn voorzien van een visuele boost in het onderste gedeelte van het glas dat zorgt voor een scherp beeld. Kijkt u door het onderste deel van een Eyezen brillenglas, dan zijn afbeeldingen en woorden duidelijk, waardoor u minder voorover hoeft te buigen.

GEEN BRIL OP STERKTE NODIG?

Ook als u geen bril op sterkte nodig heeft, zijn Eyezen brillenglazen goed voor uw ogen. De Eyezen Focus-technologie helpt uw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en uw houding te ondersteunen. 


Stylis® brillenglazen

Stijl wordt vaak gekenmerkt door de mate waarin het 'niet noodzakelijke' wordt weggelaten. Die trend vindt u terug in allerlei producten, zoals laptops, horloges en mobiele telefoons. Producten die dunner, lichter en mooier zijn dan voorheen. Terwijl ze de gebruiker tegelijkertijd meer functionaliteit bieden. Minder is meer!

Essilor haakt in op deze trend met haar Stylis 1.67 brillenglazen, die extreem dun en licht zijn. Traditionele kunststof brillenglazen zijn gemiddeld ruim 15% dikker en zwaarder dan Stylis brillenglazen. In vergelijking met mineraal glas is het gewichtsvoordeel nog vele male hoger. 

Meer lezen over Stylis brillenglazen? Klik hier. • Veilig betalen met:

 • Wij bezorgen met: