Xperio - Gepolariseerde glazen

Bescherm uw ogen net als uw huid

Kies voor kwalitatieve Xperio zonneglazen met Eye-Sun Protection Factor

 

Voordelen van Xperio zonneglazen

Meer dan een gewoon zonneglas

Xperio gepolariseerde brillenglazen gaan hinderlijke schitteringen tegen, verbeteren de kleurwaarneming, verhogen het contrast en beschermen uw ogen tegen schadelijke UV-stralen.

Ze zijn ideaal voor tijdens het autorijden, sporten en andere buitenactiviteiten en voor mensen die last hebben van lichtgevoeligheid. Voor fanatieke water- en wintersporters is dit een uitstekend glas om de hinderlijke weerkaatsingen van water en sneeuw te neutraliseren.

 

Kenmerken van XPERIO zonneglazen

  • Xperio gepolariseerde brillenglazen hebben een Eye-Sun Protection Factor van 50+, wat betekent dat ze 50 keer meer bescherming bieden dan wanneer u geen bril draagt.

  • Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder bruin, grijs en grijsgroen. Ook is Xperio beschikbaar is een aantal stijlvolle dégradé tinten.

  • Ze zijn beschikbaar als voorgeschreven brillenglazen en in veel verschillende materialen en designs.
 

 

E-SPF geeft de mate van UV-bescherming van het brillenglas aan

Informeer bij aanschaf van heldere of zonneglazen altijd naar de Eye-Sun Protection Factor van de glazen. De E-SPF, ofwel Eye-Sun Protection Factor, geeft de UV-bescherming van een brillenglas aan. Het E-SPF beoordelingssysteem is eenvoudig: hoe hoger de waarde, hoe beter u beschermd bent tegen schadelijk UV-licht. Dankzij deze index is het eenvoudig om de beste UV-bescherming te kiezen.

Essilor zonneglazen met de Crizal Sun UV coating hebben een E-SPF van 50+. UV-stralen worden zowel via de voor- als achterkant van uw brillenglazen tegengehouden. Daardoor bent u 50 keer beter beschermd dan wanneer u geen bril draagt. 
  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: