Tuijn Optiek biedt vele mogelijkheden op het gebied van oogmode én oogzorg

 

Tuijn Optiek biedt een ruim assortiment monturen en zonnebrillen van vele populaire- maar ook unieke designmerken. Wij hebben merken in huis voor zowel dames en heren als kids, jong en oud. Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur met de beste glazen voor u.

Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen en opticiens. De gezondheid van uw ogen staat centraal bij de deskundige oogzorgmedewerkers van Tuijn Optiek. Wist u dat wij ook aan oogheelkundige keuringen doen?

Ook voor lenzen bent u bij ons goed. Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij uw ogen aansluiten. Onze contactlensadviseurs helpen u graag kijken naar de mogelijkheden om samen de best passende lenzen voor u te vinden.

Waar u ook voor kiest: onze medewerkers staan, zowel online als in onze fysieke winkel, voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze. In onze webshop is een kleine collectie zonnebrillen te vinden en op de website vindtt u meer informatie over pasvormen, zorgverzekering, hoorzorg en kunt u lenzen bestellen.

Voor meer informatie lees verder op de website of kom langs bij één van onze winkels in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Nieuwkoop, Oudewater, Noordwijk, Hillegom of Oegstgeest voor een persoonlijk advies. 

Team Tuijn Optiek  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: