Tuijn Optiek: de opticien van Alphen aan den Rijn en omstreken

Op de website van Tuijn Optiek bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een erkende Opticien. Tuijn Optiek biedt namelijk vele mogelijkheden op het gebied van oogmode en oogzorg. Of u nu op zoek bent naar brillen, zonnebrillen, sportbrillen of contactlenzen; bij ons vindt u de nieuwste monturen van dit moment!

Wij bieden een ruim assortiment voor zowel dames en heren als kids, en voor jong en oud. Onze collecties gaan mee met de trends en mode, zodat wij u regelmatig nieuwe producten kunnen laten zien. Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen. Kom eens langs in een van onze 5 winkels in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp of Nieuwkoop voor persoonlijk advies. 

Bent u op zoek naar een leuke bril? Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur. Hierbij letten zij op alle aspecten die nodig zijn voor een optimaal bij u passende bril. Of wellicht heeft u liever contactlenzen? Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij  uw ogen aansluiten. Tot slot kunt u ook nog bij ons terecht voor mooie zonnebrillen. Zonnebrillen zijn functioneel en maken uw outfit compleet. Wij houden onze bezoekers op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van zonnebrillen. Overigens kunnen al onze zonnebrillen ook op sterkte gemaakt worden!

U bent meer dan welkom in onze fysieke winkel in Alphen aan den Rijn voor een veel breder aanbod en de exclusieve merken zoals o.a. Monkey Glassesn, Alain Mikli, Anne & Valentin, Bvlgari, Chanel, Lindberg, Nina & Max Paul Smith, Silhouette, Salt & Theo maar natuurlijk ook de hippe en trendy merken zoals o.a. Diesel, Prada & Ray Ban.

Waar u ook voor kiest: onze medewerkers staan, zowel online als in onze fysieke winkel, voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: