CORONA UPDATE 

14-12-2020: WIJ BLIJVEN OPEN!

Wij zijn open
Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en van onze brancheorganisaties. Zo doen we ons uiterste best om onze bijdrage te leveren aan het indammen van de verdere uitbraak van het virus.

  • Dat betekent in de eerste plaats dat we nog meer dan voorheen op de hygiëne in de winkel letten. Alle apparatuur en instrumenten maken wij na ieder gebruik met alcohol schoon.  Desinfectie-gel staat ook voor u klaar.
  • We begroeten iedereen mondeling en houden zo veel als mogelijk de geadviseerde afstand aan.
  • Bij het afleveren van artikelen en het betalen, willen we contact vermijden. Betaal dan ook zoveel als mogelijk met PIN.

Met deze maatregelen kunnen wij u op een verantwoorde wijze blijven helpen. 

Ons team is gezond
Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben en topfit zijn. Let u er alstublieft ook op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt.  In dit geval, of als u uit een risicogebied komt, adviseren wij u uw bezoek nog even uit te stellen.

Samen met u kunnen wij dit allemaal aan en kijken we het liefste weer vooruit naar een tijd waarin we elkaar weer gewoon kunnen begroeten en u op de normale manier van dienst kunnen zijn!

Team Tuijn Optiek

 

Tuijn Optiek biedt vele mogelijkheden op het gebied van oogmode én oogzorg

Wij bieden een ruim assortiment monturen en zonnebrillen van vele populaire- maar ook unieke designmerken, voor zowel dames en heren als kids, jong en oud. Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur met de beste glazen voor u.

Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen en opticiens. De gezondheid van uw ogen staat centraal bij de deskundige oogzorgmedewerkers van Tuijn Optiek. 

Wellicht heeft u liever contactlenzen? Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij uw ogen aansluiten.

Waar u ook voor kiest: onze medewerkers staan, zowel online als in onze fysieke winkel, voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze. Voor meer informatie lees verder op de website of kom langs bij één van onze winkels in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp of Nieuwkoop voor een persoonlijk advies.   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: