Onze winkels

 

Aarkade, Alphen a/d Rijn
Op de Aarkade vindt u de grootste winkel van Tuijn Optiek. Tuijn Optiek is samengevoegd met Tuijn Juwelier. In onze winkel vindt u exclusiviteit, goed advies en betrokkenheid van al onze medewerkers.

Bekijk onze winkel

Oudewater
In oktober 2017 hebben wij onze deuren in Oudewater geopend. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar voor de beste service op het gebied van oogzorg, monturen, zonnebrillen en contactlenzen.  

Bekijk onze winkel

Herenhof, Alphen a/d Rijn
In onze winkel in de Herenhof werkt Johan al 15 jaar. Met de nieuwste oogmeetapparatuur voorzien van de nieuwste technieken om de klanten zo uitstekend te kunnen helpen.

Bekijk onze winkel

Ridderhof, Alphen a/d Rijn 
De Ridderhof was de 2e optiekwinkel die werd geopend. Wij nemen graag alle tijd voor u. Tenslotte koopt u bij ons iets wat u elke dag op uw neus heeft staan.  

 Bekijk onze winkel

 

Hazerswoude-Dorp
"Er is iets met mijn ogen. Wil je eens kijken?"
Het is één van de kenmerkende vragen van mensen die Tuijn Optiek in Hazerswoude-Dorp binnen stappen; de dorpszaak met een lage drempel.

Bekijk onze winkel 

Nieuwkoop
Het mooie aan Tuijn Optiek in Nieuwkoop is dat je bij de ingang net zo makkelijk je klompen neerzet als dat je een bontjas ophangt. De brede klantenkring maakt de vestiging aan het Reghthuysplein speciaal. 

Bekijk onze winkel 

 


  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: