Onze winkels

 

Aarkade, Alphen a/d Rijn
Op de Aarkade vindt u de grootste winkel van Tuijn Optiek. Tuijn Optiek is samengevoegd met Tuijn Juwelier. In onze winkel vindt u exclusiviteit, goed advies en betrokkenheid van al onze medewerkers.

Bekijk onze winkel

Oudewater
In oktober 2017 hebben wij onze deuren in Oudewater geopend. Wij staan 5 dagen per week voor u klaar voor de beste service op het gebied van oogzorg, monturen, zonnebrillen en contactlenzen.  

Bekijk onze winkel

Herenhof, Alphen a/d Rijn
U kunt Johan al 15 jaar vinden in onze winkel in de Herenhof. Met de nieuwste oogmeetapparatuur voorzien van de laatste technieken kan hij u uitstekend helpen.

Bekijk onze winkel


Nieuwkoop

Het mooie aan Tuijn Optiek in Nieuwkoop is dat je bij de ingang net zo makkelijk je klompen neerzet als dat je een bontjas ophangt. De brede klantenkring maakt de vestiging aan het Reghthuysplein speciaal. 

Bekijk onze winkel 

 

 

 Hazerswoude-Dorp

"Er is iets met mijn ogen. Wil je eens kijken?" Het is één van de kenmerkende vragen van mensen die Tuijn Optiek in Hazerswoude-Dorp binnen stappen; de dorpszaak met een lage drempel.

Bekijk onze winkel 

Noordwijk  

Tuijn Optiek is in Noordwijk gevestigd in de Hoofdstraat. Een gezellige winkelstraat waar u gerust even binnen kunt lopen bij ons voor een nieuwe bril, zonnebril, lenzen of advies. 

Bekijk onze winkel

  Tuijn Optiek Hoofdstraat Hillegom

Oegstgeest

 In het pand op de hoek van de Kempenaerstraat helpt ons team u graag verder. Maak een afspraak of wandel gewoon even bij ons binnen.

Bekijk onze winkel

Hillegom 

Tuijn Optiek in Hillegom was sinds 1986 gevestigd in de Meerstraat, destijds nog onder de naam Bril 58 en later
Eye Fashion. In december 2021 zijn wij verhuisd naar de Hoofdstraat. Wij ontvangen u graag in onze nieuwe winkel.

Bekijk onze winkel  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: