Contactlenzen bij Tuijn Optiek


Bij Tuijn Optiek streven we naar perfectie bij alles wat wij doen. Niet alleen de juiste kijk- of contactlensoplossing voor uw lifestyle maar ook de beste oogzorg.


Onze visie

Ons aanbod in contactlenzen is zeer ruim, we werken uitsluitend met de beste contactlensleveranciers zoals Alcon, Coopervision en nachtlenzen van ProCornea. Het assortiment lenzen gaat verder dan alleen maandlenzen, heeft u al eens gedacht aan nachtlenzen, vormstabiele lenzen of multifocale lenzen. De mogelijkheden zijn zeer divers en voor ieder is er een passend product te vinden. Ons gediplomeerde team van contactlensspecialisten en optometristen staat voor u klaar om u daarin te adviseren.     

 

Zorgeloos lensdragen

Wij bieden de oplossing voor zorgeloos lensdragen. Met een automatische incasso geeft u akkoord dat wij de oogzorg-, contactlenzen- en vloeistofkosten maandelijkse kunnen afschrijven van uw rekening. Zo heeft u geen zorgen of omkijken naar de kosten betreffende uw oogzorg en producten en een snelle afhandeling in de winkel. De producten hoeft u dan alleen nog maar even op te komen halen in één van onze winkels. Dan blijft u tevens op de hoogte van ons nieuwste collecties zonnebrillen en monturen.

Wilt u nog meer gebruiksgemak?
Download dan onze app in uw appstore. Met de Tuijn Optiek app blijft u niet alleen op de hoogte van onze laatste nieuws en acties maar kunt u ook een timer voor lensvervanging activeren en een afspraak maken!

Android gebruikers; download de app in de Google play store
iPhone gebruikers; download de app in de Apple store   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: