Nachtlenzen

’s Nachts in, overdag uit
Hoe eenvoudig kan het zijn? Slapen met nachtlenzen in en overdag haarscherp zien zonder een bril, leesbril of lenzen. Perfect voor mensen met een actieve levensstijl die overdag geen bril of lenzen willen dragen. DreamLite nachtlenzen zijn zogenaamde ortho-k lenzen. Ze corrigeren je ogen terwijl je slaapt zonder dat je hier iets van merkt. Als je opstaat doe je ze uit en heb je de hele dag perfect zicht. Bewegingsvrijheid en comfort, all day long!

Voor wie?
DreamLite nachtlenzen zijn alleen geschikt voor mensen met myopie, ofwel bijziendheid. Je hebt dan een min-sterkte. DreamLite heeft een bereik van -0,75D tot -5,00D. Daarnaast kan een cilinder tot maar liefst -2,50 gecorrigeerd worden. Maak je gebruik van een leesadditie? Dan is DreamLite Zoom de oplossing met een additie tot +1,50D. De hele dag scherp zien op alle afstanden.

Hoe werkt het?
Als je bijziend bent is je oog als het ware iets te lang. De speciale vorm van de lens maakt je hoornvlies ’s nachts iets platter. Dit corrigeert je oogfout. Zie het als een beugel voor je ogen. Overdag krijgen je ogen volledige rust zonder bril of lenzen. Ideaal als je regelmatig last hebt van droge of gevoelige ogen. Het proces is 100% omkeerbaar: wanneer je om welke reden dan ook wilt stoppen met DreamLite keren je ogen binnen een paar dagen terug naar hun oorspronkelijke vorm. Een mooi alternatief voor een laserbehandeling, wat veel ingrijpender en definitief is.

Made in Holland
Een contactlens is een stukje high-tech waar onvoorstelbaar veel research en ontwikkeling bij te pas komt. Fabrikant Procornea ontwerpt, test en produceert haar DreamLite nachtlenzen - plus al haar andere typen contactlenzen - gewoon in Eerbeek, Nederland. 

   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: