Blueberry Brillen

Blueberry Brillen bieden beschermen voor uw ogen tegen het schadelijke blauwe licht. Lees hieronder meer over de Blueberry computerbrillen. De Blueberry brillen zijn zonder sterktes dus voor iedereen (vergeet de jeugd en tieners niet) geschikt.


Wat is blauw licht?
Blauw licht kunt u niet met het blote oog zien, maar is wel schadelijk voor uw ogen. Dit licht wordt uitgestraald door LED's zoals in uw smartphone, tablet of PC.

Hoe kan de Blueberry bril u helpen?
In de brillen van Blueberry zit de BLP LENS technologie verwerkt. Om het gezichtsvermogen te beschermen filtert de BLP Lens technologie de straling van het blauwe licht weg. De glazen zijn bedekt met een reeks lagen van filterend en beschermend materiaal. De glazen en monturen bezitten alle onmisbare kenmerken en de kwaliteit die nodig is voor het comfort en het gebruik van een bril. Deze prestaties werden bovendien getest in een onafhankelijk Frans laboratorium. Het gezichtscomfort is al na enkele seconden merkbaar wanneer u voor een beeldscherm zit.

 

 Onmiddellijk waarneembare effecten van blauw licht op uw ogen:
- Vermoeide/droge ogen
- Verblinding
- Hoofdpijn
- Tranende ogen
- Wazige visie

Op lange termijn:
- Slaapstoornis
- Lichtgeraakt, prikkelbaar
- Vorming van staar
- AMD (leeftijdsgebonden maculaire degeneratie)

 

We worden voortdurend blootgesteld aan blauw licht. Misschien werkt u achter een PC, het bekijken van berichtjes op uw smartphone, 's avonds televisie kijken?

Direct veroorzaakt blauw licht symptomen van gezichtsvermoeidheid. 

Niet alleen volwassenen maar ook jongeren moeten hun gezichtsvermogen beschermen, zelfs wanneer ze geen gezichtsproblemen hebben of contactlenzen dragen. 

De modellen

De Blueberry bril is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, oranje, rood, plum (roze), blauw, havanna, pepermint (turquoise) en lime. De monturen zijn licht van gewicht en zijn voorzien van flex scharnieren, hierdoor zijn ze fijn om te dragen. Ook hebben de brillen een 'soft touch' wanneer u de bril aanraakt. De brillen zijn kras werend, vuilafstotend, beschermend tegen UV-straling, ontspiegeld, anti reflecterend en gemakkelijk schoon te maken.


 

 

Bekijk onze Blueberry brillen hier online.      

Heeft u nog vragen over de Blueberry brillen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mail: info@tuijnoptiek.nl   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: