CORONA UPDATE

Geplaatst op

CORONA UPDATE

 

Wij zijn open
Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop. We volgen de richtlijnen van het RIVM en van onze brancheorganisaties. Zo doen we ons uiterste best om onze bijdrage te leveren aan het indammen van de verdere uitbraak van het virus.

  • Dat betekent in de eerste plaats dat we nog meer dan voorheen op de hygiëne in de winkel letten. Alle apparatuur en instrumenten maken wij na ieder gebruik met alcohol schoon.  Desinfectie-gel staat ook voor u klaar.
  • We begroeten iedereen mondeling en houden zo veel als mogelijk de geadviseerde afstand aan.
  • Bij het afleveren van artikelen en het betalen, willen we contact vermijden. Betaal dan ook zoveel als mogelijk met PIN.

Met deze maatregelen kunnen wij u op een verantwoorde wijze blijven helpen. 

Ons team is gezond
Onze medewerkers zijn alleen aanwezig als ze absoluut geen klachten hebben en topfit zijn. Let u er alstublieft ook op dat u onze winkel alleen bezoekt als u geen klachten heeft, niet hoest, niest of zich niet lekker voelt.  In dit geval, of als u uit een risicogebied komt, adviseren wij u uw bezoek nog even uit te stellen.

Samen met u kunnen wij dit allemaal aan en kijken we het liefste weer vooruit naar een tijd waarin we elkaar weer gewoon kunnen begroeten en u op de normale manier van dienst kunnen zijn!

 

Team Tuijn Optiek

 

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: