Ontvang unieke BLOND Amsterdam mokken tijdens de Oogmeetweken

Geplaatst op

Ontvang unieke BLOND Amsterdam mokken tijdens de Oogmeetweken

Ontvang unieke BLOND Amsterdam mokken tijdens de Oogmeetweken bij Tuijn Optiek

Er is een logisch moment om aan uw opticien te denken. Dat klinkt wellicht raar maar elk jaar, als de dagen korter worden, wordt ook het licht van de zon minder sterk. Contouren vervagen en door de kenmerkende regenbuien wordt het zicht ook letterlijk minder. Voor uw ogen is dit een extra uitdagende tijd. Wanneer valt dat het meeste op? Precies: in de herfst.

Daarom organiseren alle vakopticiens in Nederland juist in september en oktober DE OOGMEETWEKEN. De oogmeetweken zijn van 4 september tot en met 16 oktober 2021. Koopt u tijdens deze weken een complete bril bij Tuijn Optiek, dan ontvangt u 4 limited edition BLOND Amsterdam mokken cadeau. Femque en Janneke, ontwerpsters van BLOND Amsterdam, hebben speciaal voor deze landelijke Oogmeetweken een stel unieke mokken ontworpen.

U ontvangt dan ook een gratis oogmeting. Want u hoeft met minder zicht geen genoegen te nemen. Met een goede kijkoplossing, de juiste sterkte brillenglazen of een paar knappe lenzen ziet u weer zo scherp als in de zomer. Wij nemen met minder geen genoegen.

Kom dus deze week nog langs bij Tuijn Optiek voor een nieuwe bril. 

  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: