Oogzorg bij Tuijn Optiek 

Goed zicht is onmisbaar in onze visueel ingestelde wereld. Daarom staan u en de gezondheid van uw ogen centraal bij de deskundige oogzorgmedewerkers van Tuijn Optiek. Om u ervan te verzekeren dat u de beste en meest complete oogzorg ontvangt, zijn onze optometristen HBO-gediplomeerd en worden zij bovendien continu bijgeschoold. Ook blijven wij investeren in de nieuwste oogmeetapparatuur en meetmethodieken.

Daardoor kunnen wij met trots melden dat we de meest moderne en vooruitstrevende oogmeetafdeling in de regio hebben. Tuijn Optiek heeft alles in huis om u complete professionele oogzorg te bieden.
 

Tuijn Optiek - Ooggezondheid in een oogopslag

Zoals is te zien in het schema hieronder, bieden wij meerdere soorten oogonderzoek. Naast een uitgebreide ‘gewone’ oogmeting en het nauwkeurig meten van de oogdruk, kunnen wij op uw verzoek of naar aanleiding van klachten, een uitgebreid oogonderzoek verrichten.

Met geavanceerde apparatuur onderzoeken onze optometristen verschillende aspecten van het oog. We beoordelen of er sprake is van aandoeningen die uw gezichtsvermogen nu of in de toekomst kunnen beïnvloeden. Indien nodig verwijzen wij u door naar uw  huisarts of oogarts voor verder onderzoek. Zo bent u verzekerd van snelle, toegankelijke oogzorg dicht bij huis; veilig en vertrouwd.


Meer oogzorg

Lees meer over onze oogzorg-onderwerpen. Maak in het linkemenu een keuze of kies hier een onderwerp:

Wat is Optometrie Oogzorg voor kinderen

Wie is de Optometrist

Meest gestelde vragen voor oogzorg bij kinderen
Diverse oogafwijkingen Nachtlenzen voor jonge leeftijden
Fixatie disparatie vragenlijst Zonbescherming
Eyescan (brilvervangende chirurgie)                           Meest gestelde vragen over een Optometrisch onderzoek

   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: