Oogzorg bij Tuijn Optiek 

Goed zicht is onmisbaar in onze visueel ingestelde wereld. Daarom staan u en de gezondheid van uw ogen centraal bij de deskundige oogzorgmedewerkers van Tuijn Optiek. Om u ervan te verzekeren dat u de beste en meest complete oogzorg ontvangt, zijn onze optometristen HBO-gediplomeerd en worden zij bovendien continu bijgeschoold. Ook blijven wij investeren in de nieuwste oogmeetapparatuur en meetmethodieken.

Daardoor kunnen wij met trots melden dat we de meest moderne en vooruitstrevende oogmeetafdeling in de regio hebben. Tuijn Optiek heeft alles in huis om u complete professionele oogzorg te bieden.
 

Bij Tuijn Optiek bieden wij verschillende oogonderzoeken aan.


Standaard oogtest:
U kunt bij alle vestigingen langskomen

voor een oogtest. Maak hiervoor een afspraak. Tijdens deze screening bekijken we d.m.v. een computeroogmeting en een oogdrukmeting i.c.m. met een inventarisering van de klachten of er een uitgebreide oogmeting moet plaatsvinden of dat wij u direct een oplossing kunnen bieden.

Deze screening is kostenloos en valt onder onze service. Uitgebreide oogmeting:

Het is mogelijk dat er na de standaard oogtest uitkomt dat er een uitgebreide oogmeting gedaan moet worden. Bij deze oogmeting voeren we een uitgebreide controle uit op uw ogen, meten we de oogdruk en bekijken we meerdere aspecten van het oog.

De kosten van de uitgebreide oogmeting zijn € 36,-.

Bij aanschaf van een nieuw montuur inclusief glazen worden deze kosten verrekend met uw nieuwe bril.Optometrisch onderzoek:

Bij bepaalde klachten is een optometrisch onderzoek noodzakelijk. Ook voor controles van bepaalde oogaandoendingen is regelmatig optometrisch onderzoek belangrijk. U heeft geen verwijzing nodig en kunt op eigen initiatief of op aanraden van onze specialisten een
afspraak maken voor een onderzoek. 

De kosten voor een optometrisch onderzoek zijn € 72,-

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van dit onderzoek. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering. 

Lees hier meer over het optometrisch onderzoek.

 


Contactlensmeting:

Wilt u graag weten of uw ogen geschikt zijn voor contactlenzen, of wilt u graag meer informatie of nieuwe of een nieuwe oplossing voor uw huidige situatie.

Dan kunt u een afspraak maken bij onze contactlensspecialisten. 

De kosten voor een aanmeting verschillen per lenssoort. Deze zijn inclusief de instructie en nacontrole.

Bekijk hier onze prijslijst voor contactlenzen.

 

   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: