Goed Voor Ogen

Tuijn Optiek is aangesloten bij Goed voor Ogen. In samenwerking met deze organisatie willen wij u inlichten over onder andere het belang van preventieve oogzorg, goede oogbescherming, gezonde recepten voor uw ogen en alternatieve correctiemogelijkheden. 


Gezonde voeding

Op het Goed Voor Ogen platform vindt u wekelijks lekkere gerechten, die Goed voor Ogen zijn. Deze gerechten helpen u ogen gezond te houden. Ze bevatten door bewuste productkeuze die vitamines, antioxidanten en mineralen. En zorgen daardoor dat bepaalde oogziektes, zoals staar en macula degeneratie, voorkomen of vertraagd kunnen worden. Zodat u zo lang mogelijk een optimaal zicht hebt.Geregeld uw ogen laten controleren en een gezonde levensstijl gaan hand in hand als het gaat om een vitaal paar ogen. 

Volg ons op Facebook of kijk op www.goedvoorogen.nl voor de meest recente weetjes, nieuwtjes en recepten.

Goed voor Ogen is een initiatief van ondernemende, onafhankelijke opticiens om consumenten in te lichten over het belang van dagelijkse, gezonde voeding voor de ogen en hen, zo objectief mogelijk, te informeren over allerlei producten uit de optiekbranche. 

 

 

Goed voor ogen recepten

Gezonde voeding draagt bij aan gezondere ogen.
Op de website van Goed voor Ogen
zijn verschillende 'Goed voor Ogen' gerechten te vinden. 

Deze gerechten helpen u ogen gezond te houden.
Ze bevatten door bewuste productkeuze die vitamines, antioxidanten en mineralen.
En zorgen daardoor dat bepaalde oogziektes, zoals staar en macula degeneratie, voorkomen of vertraagd kunnen worden.


Bekijk hier gezonde voorgerechten, hoofdgerechten, desserts & smoothies. https://goedvoorogen.nl/recepten/   • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: