Vacatures

Wie zijn wij?

Tuijn Optiek behoort met haar 8 filialen tot de top 10 optiekbedrijven van Nederland. Met 130 jaar ervaring in Optiek en 30 enthousiaste professionele medewerkers is Tuijn Optiek een bijzonder familiebedrijf waar aandacht voor de klant op het gebied van mode, oogzorg en service voorop staan. Eigen initiatief en verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd en gewaardeerd. Bij Tuijn werk je in een moderne omgeving met de nieuwste apparatuur en meest up to date monturencollecties.

 

Voor ons filiaal op de Aarkade in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar een:

Optometrist
(16-24 uur per week)

Ben jij gediplomeerd optometrist, word je blij van een tevreden klant, werk je graag zelfstandig en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou. Wij bieden een leuke, afwisselende baan met enthousiaste en kundige collega’s in een mooie en professionele werkomgeving.

Ook zoeken wij een:

Contactlensspecialist
(20-28 uur per week)

Vind je het leuk om mensen te adviseren, contactlenzen aan te meten en controles en aanpassingen uit te voeren? Hou je van mode en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken.

En we zijn op zoek naar een:

Verkoopmedewerker
(20-28 uur per week)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van mode en wil je mensen adviseren? Wij bieden een leuke, afwisselende baan met enthousiaste kundige collega’s in een mooie en professionele werkomgeving.

 

Voor ons filiaal in Noordwijk zijn we op zoek naar een:

Opticien/Contactlensspecialist
(32-40 uur per week)

Ben jij opticien/contactlensspecialist, word je blij van een tevreden klant en ben je klaar voor die uitdaging? Dan zijn we op zoek naar jou!

Nieuwsgierig geworden? Stuur je motivatiebrief en CV naar Marcia, marcia@tuijnoptiek.nl  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: