Tuijn Optiek: de opticien van Alphen aan den Rijn

Op de website van Tuijn Optiek bent u aan het juiste wanneer u op zoek bent naar een erkende Opticien. Tuijn Optiek biedt  namelijk vele mogelijkheden op het gebied van oogmode en oogzorg. Of u nu op zoek bent naar brillen, zonnebrillen, sportbrillen of contactlenzen; bij ons vindt u de nieuwste monturen van dit moment! Wij bieden een ruim assortiment voor zowel dames en heren als kids, en voor jong en oud. Onze collecties gaan mee met de trends en mode, zodat wij u regelmatig nieuwe producten kunnen laten zien. Daarnaast kunt u bij ons ook uw ogen laten opmeten bij onze oogzorg afdeling door de beste optometristen. Kom eens langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn voor persoonlijk advies. 

Bent u op zoek naar een leuke bril? Onze verkoopadviseurs vinden graag samen met u het best passende montuur. Hierbij letten zij op alle aspecten die nodig zijn voor een optimaal bij u passende bril. Of wellicht heeft u liever contactlenzen? Contactlenzen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is dus zaak dat er contactlenzen gekozen worden die het beste bij  uw ogen aansluiten. Tot slot kunt u ook nog bij ons terecht voor mooie zonnebrillen. Zonnebrillen zijn functioneel en maken uw outfit compleet. Wij houden onze bezoekers op de hoogte van de laatste modetrends op het gebied van zonnebrillen. Overigens kunnen al onze zonnebrillen ook op sterkte gemaakt worden!

U bent meer dan welkom in onze fysieke winkel in Alphen aan den Rijn voor een veel breder aanbod en de exclusieve merken zoals o.a. Alain Mikli, Anne & Valentin, Bvlgari, Chanel, Etnia Barcelona, Lindberg, Paul Smith, Silhouette, Tag Heuer & Theo maar natuurlijk ook de hippe en trendy merken zoals o.a. Diesel, Prada, Ray Ban & Vogue.

Ook kunt u tegenwoordig met al uw ‘gehoor’ vragen en klachten terecht bij Tuijn Optiek op de Aarkade te Alphen aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp en in Nieuwkoop. De eigenaar van de Hoorzaak zal iedere week een dag(deel) aanwezig zijn in deze filialen van Tuijn Optiek. Onze specialisten zullen altijd zoeken naar de beste hoor oplossing voor u. Onze service gaat ook na de aanschaf van een hoortoestel verder d.m.v. controles en/of correcties in de afstelling van uw toestel bij Tuijn Optiek.

Waar u ook voor kiest: onze medewerkers staan, zowel online als in onze fysieke winkel, voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van uw keuze.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: