Oog voor gehoorproblemen

Ook met al uw ‘gehoor’ vragen en klachten kunt u terecht bij Tuijn Optiek. Tuijn Optiek heeft een goede samenwerking met Hoorstudio Strating. Zij zijn al 20 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn. 

De audiciens van Hoorstudio Strating zijn iedere week een dag(deel) aanwezig in onze filialen in Hazerswoude-Dorp en Nieuwkoop. De specialisten zullen altijd zoeken naar de beste, persoonlijke hooroplossing. Onze service gaat ook na de aanschaf van een hoortoestel verder d.m.v. controles en/of correcties in de afstelling van uw toestel bij Tuijn Optiek in samenwerking met Hoorstudio Strating.

Even voorstellen - Hoorstudio Strating
"Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met horen en oren. Al meer dan 20 jaar een begrip in Alphen aan den Rijn. 

Hoorstudio Stating werkt alleen met gediplomeerde audiciens die continue doen aan bij- en nascholing om de beste hoorzorg te kunnen leveren. 

Naast de reguliere hooroplossingen specialiseren wij ons in het bieden van de modernste technieken. Van toestellen die onzichtbaar en 24 uur per dag gedragen kunnen worden tot aan hooroplossingen die draadloos communiceren met onze smartphone. Uiteraard is iedereen ook welkom bij ons voor gehoorbescherming op maat van het oor voor industrie, muziek of bij het zwemmen. 

Kortom bij Hoorstudio Strating krijgt u:

  • een gratis hoortest in geluidsdichte cabine;
  • een gratis proefperiode;
  • een gratis second opinion;
  • ook hoortoestellen uit de private markt met de allernieuwste technieken;
  • gedegen advies door uitsluitend gediplomeerde audiciens;
  • 5 jaar nazorg. 

Verder hebben wij afspraken met alle zorgverzekeraars."

Afspraak
Bezoekers kunnen terecht voor een kennismakingsgesprek of een geheel vrijblijvende hoortest. Bij onderstaande vestigingen is er de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen tijdens het inloopspreekuur of om een afspraak te maken. We zullen altijd zoeken naar de beste hooroplossing voor u. Ook bij Hoorstudio Strating staat, net zoals bij Tuijn Optiek, de beste oplossing en service hoog in het vaandel.

Vestiging Dag Inloopspreekuur Afspraken Contact

Hazerswoude-Dorp 
vanaf 01-02-2018

Woensdag  14:00 - 15:00u 13:00 - 17:00u T. 0172 - 587404
Nieuwkoop Donderdag   09:30 - 18:00u T. 0172 - 571692


Speciale Tuijn-klantentaxi
Speciaal voor degene die slecht ter been zijn biedt Tuijn Optiek kosteloos een taxiservice aan. De Tuijn-klantentaxi haalt u bij uw thuisadres en brengt u na de afspraak weer naar huis. Mocht het toch lastig zijn uw woning te verlaten, dan kunt u uiteraard een controle-afspraak voor bij u thuis maken.


Maak een afspraak
Wij willen u hierbij graag uitnodigen voor kennismakinggesprek of gehoortest, geheel vrijblijvend. Ga naar onze contactpagina en neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: