Tuijn kids

Kinderen spelen graag en veel, een kinderbril moet daarom tegen een stootje kunnen. Een kinderbril moet stevig zijn en het liefst voorzien zijn van flexveren.

Voor de kleinere kinderen zijn krulveren raadzaam, evenals een vast neusstukje. Tuijn Optiek adviseert lichtgewicht monturen, zoals Flex-Titanium. Deze zijn oersterk, buigzaam en allergievrij.

Sommige kinderen vinden het leuk om een bril uit te zoeken, anderen vinden het minder leuk, en soms hebben zelfs de ouders er moeite mee.

Wij zijn ervan overtuigd dat een positieve benadering uw kind helpt te accepteren dat het dragen van een bril leuk is, en wij zullen van het uitzoeken van de bril samen met uw kind een feestelijk gebeuren maken.

Oogzorg voor kinderen

De oogfouten bij kinderen geven niet altijd klachten van minder goed zien

Kinderen hebben een uitstekend vermogen om eventuele oogfouten zelf te corrigeren. Maar een ongewone leeshouding, vermoeidheidsverschijnselen, vreemde werkafstanden, afnemende schoolprestaties en andere vage klachten kunnen het gevolg zijn van oogklachten.

Als u als ouder of verzorger één of meerdere van bovenstaande klachten herkent dan kunt u een oogonderzoek laten uitvoeren. Lees hier meer

 

De kanjers van Tuijn 

Ben jij 12 jaar of jonger en heb jij zojuist een nieuwe bril bij Tuijn Optiek gekocht? Dan kun jij KANJER VAN DE MAAND worden! Iedere maand wordt er gestemd voor een nieuwe kanjer en als jij jezelf opgeeft maak jij ook kans om te winnen! Lees hier meer.  • Veilig betalen met:

  • Wij bezorgen met: